Nu kan du boka en katt-chatt med mig där du kan ställa vilka katt-relaterade frågor du vill till mig, och jag kommer endast att chatta med dig under denna bokade chatt.

Behöver du hjälp när det kommer till att introducera en ny katt i hemmet? Jag kan hjälpa dig förbereda dig inför vad som kan tänkas hända men vi kan även boka in chatten så den sker samtidigt som du faktiskt ska göra introduktionen där hemma.

Om du har en kattmamma som är på väg att ska föda sina kattungar och du inte har en aning om vad du har att förvänta dig så kan jag hjälpa dig igenom hela den processen medan det händer.

  • Rekommenderad kattmat och vad katter bör äta/inte äta
  • Alla typer av beteendeproblem
  • Vilka kattleksaker jag rekommenderar och vart de finns att köpa
  • Hur man tar hand om sin katt på bästa sätt
  • Mina knep för att få det där speciella bandet mellan dig och din katt
  • Päls- och kloskötsel
  • Olika raser, färger och mönster – vad har din katt för härkomst?
  • och sååååå mycket mer!

Vill du bara fråga en kort fråga?
Ladda hem min app Cat Whisperer, den är gratis och tillgänglig för Android och iOS

Hur funkar det?
Skicka mig ett mail via kontaktsidan och förklara vad det är du behöver hjälp med så gott du kan. Försök beskriva detaljerat om det är något speciellt ämne som du behöver hjälp med, så hinner jag läsa på lite extra om detta innan vi chattar. NOTERA: Jag kommer inte att guida dig igenom något som är medicinskt, jag kan absolut ge mina råd om det men om du behöver uppsöka en veterinär så kommer jag att rekommendera dig att göra det istället.

När jag har läst igenom din förfrågan så kommer jag att svara dig med eventuella följdfrågor jag kan tänkas ha innan vi kan boka nåt, jag kommer också att fråga dig hur du föredrar att betala. Du kan betala via Swish eller Paypal (kort och konto).
Om du har en specifik dag och/eller tid du skrivit att du vill boka så kommer jag att återkomma med information om jag kan chatta med dig på den valda tiden och annars fråga om vi kan byta tiden. Om tiden du vill boka ska vara en dag/tid då du inväntar att nåt ska hända (exempelvis kattfödsel) så kommer vi överens om hur du ska kontakta mig när det väl är dags (Whatsapp, sms osv)

Chatten kommer att ske via Messenger eller WhatsApp, du kan bestämma vilken du föredrar. Jag kommer endast att chatta med DIG under den bokade tiden, du har min odelade uppmärksamhet.

Vad kostar det?
Kattfödsel, guidning medan det händer inkl könsbestämning och färgbestämning – 760kr
Ospecificerad chatt – 350kr per påbörjad halvtimme

Betalning sker innan chatten startar, om du bokar ospecificerad chatt så kommer du endast att betala en halvtimme åt gången.

 

Jag ser fram emot att få katt-chatta med dig och dela med mig av det stora förrådet med information jag har! 🙂