I många år har jag på olika sätt samlat in pengar till hemlösa katter och kattorganisationer över hela världen. Med hjälp av mina stora kanaler som t ex Instagram så kan man tillsammans göra en stor skillnad utan att det ligger ett för stort ansvar på varje individ.
Det som hade gjort mig gladast i världen vore om alla mina 300+ tusen följare ville ge 1kr var en gång om året. Tänk vilken skillnad vi kunde göra på den kronan.

Nu kan du hjälpa stort utan att betala nånting alls

Jag har den stora glädjen att få berätta om hur du kan göra stor skillnad utan att betala en krona, för det gör jag åt er. Och du kan göra det nu på en gång!

Samarbete för hemlösa katter i Sverige

 

När du lägger in ditt husdjur i veterinärs-appen FirstVet så doneras 25kr till en öronmärkt kampanj hos Djurskyddet Sverige (läs mer om vad pengarna används till nedan)

Klicka här för att hjälpa ♥

Det är viktigt att du gör det via länkarna på denna sida för att pengarna ska skänkas. Länken går direkt till FirstVet där du följer stegen för att lägga till ditt husdjur. Du betalar ingenting och låser inte upp dig på någonting alls.

Kampanjen:
Pengarna som doneras kommer att öronmärkas till Djurskyddet Sveriges arbete med hemlösa katter. Ett arbete som omfattar både praktiska omhändertaganden genom deras lokalföreningars katt- och jourhem samt förebyggande arbete i form av kastreringskampanjer och påverkan för att få en starkare lagstiftning med bland annat krav på obligatorisk ID-märkning.

Du kan även stötta denna kampanj genom att Swisha en valfri gåva till 90 01 066 och märka betalningen med ”Josephine

”Djurskyddet Sverige sparar och hanterar dina uppgifter enligt GDPR. Läs Djurskyddets integritetspolicy på djurskyddet.se”

Här kan du läsa mer om samarbetet mellan mig och Djurskyddet

 


Vill du hjälpa mer än så?
Självklart finns det möjlighet för dig att hjälpa till ännu mer!
Bli medlem i Djurskyddet Sverige eller en lokalförening nära dig för att vara med och påverka det djurskydd vi har idag. Du kan även välja att bli månadsgivare och ge så lite som 100kr varje månad och ändå göra stor skillnad.

Tack för ditt stöd <3

 

Varenda katt förtjänar ett varmt och kärleksfullt hem att känna sig trygg i

 

 

 


Tidigare engagemang jag gjort

Jag donerade fotografier där man fick följa en hel kull Norska Skogkatter växa upp, till en organisation som heter Love CATS där man skapade en fotobok med vackra texter tillsammans med fotona och all vinst de gjorde för de sålda böckerna gick till deras arbete för hemlösa katter i USA.

I en Alla Hjärtans Dag kampanj så samlade jag ihop 12 483kr ifrån mina följare som gick oavkortat till SVEKATT

Jag skapade ett exklusivt armband till Agria som donerades till en eldsjäl i Sverige som gjort mycket gott för hemlösa katter, och Agria skänkte även 1000kr till hemlösa katter i samband med detta.

Under 2018 kopplade jag ihop hårt arbetande jourhem med större foderföretag för sponsring i sin dagliga verksamhet för katterna.

I skrivandets stund pågår en försäljning av min kalender för 2019 där 50kr per kalender går till Blind Cat Rescue and Sanctuary, Inc. i USA. Under November månad 2018 har vi hittills samlat ihop strax över 6000kr